KNV EHBO vereniging Sliedrecht

De EHBO vereniging te Sliedrecht

In Sliedrecht is er een actieve EHBO vereniging. De vereniging staat voor kwaliteitslessen in EHBO en daarvoor zijn er gediplomeerde instructeurs bij onze vereniging, die de lessen verzorgen. Onze vereniging is aangesloten bij een landelijke koepelorganisatie, de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO, kortweg KNV EHBO. Deze koepelorganisatie levert o.a. de verbandmaterialen, achtergrondinformatie, begeleiding voor het bestuur, enz.
Met ca. 100 leden heeft Sliedrecht een grote EHBO vereniging. De meeste leden zijn actieve leden. Op het werk zijn er natuurlijk bedrijfshulpverleners, maar zij hebben een mindere kennis van eerste Hulp. Een EHBO'er kan in geval van een ongeval met meer kennis optreden. Een aantal leden zijn rustende leden. Dit zijn mensen, die niet meer actief meedoen met de lessen, maar wel lid zijn van de vereniging.

Informatie

Indien u meer wilt weten over de Eerste Hulp opleidingen bij onze vereniging, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

e-Boekhouden.nl

Vijf punten

Bij het verlenen van eerste hulp volg je altijd hetzelfde stappenplan. Deze bestaan uit:

5 punten